Küçükakören Şehit Pilot Cengiz Oruç İlkokulu

WEB https://kucukakorenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KÜÇÜKAKÖREN MAH. KÜÇÜKAKÖREN KÜME EVLERİ ŞEHIT PİLOT CENGIZ ORUÇ ORTAOKULU BLOK NO 33 SUR / DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:20 14:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Öğretmen Servisi
Yerleşim Yeri : Küçükakören Mahallesi Sur/ Diyarbakır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine yaklaşık kilometre 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :